Busreizen naar Londen Kerstshoppen busreizen

Kerstshoppen busreizen

0455327711

In de maanden november en december is het in Londen prima toeven. Traditioneel is de stad prachtig versierd in kerstsfeer. C&O Travel organiseert in elk weekend kerstshoppen Londen arrangementen met bus en trein. Uiteraard gaat u kerstshoppen in het befaamde warenhuis Harrods. Hieronder vindt u een opsomming van de kerstshoppen Londen busarrangementen

3-daagse Londen busreizen kerstshoppen

C&O Travel nét iets beter: Londen kerstreizen

- Reis mee met onze errvaren Londen chauffeur;
- DoubleTree by Hilton Docklands hotel;
- Hop on hop off C&O Travel busprogramma ;
- Luxe comfort class touringcar;
- Gegarandeerde Eurotunnel overtocht.

»» Meer informatie: 3-daagse Londen busreizen kerstshoppen

Kerstshoppen in sfeervol Londen

In de weekenden voor kerstmis zijn onze kerstshoppen Londen busprogramma's geheel afgestemd op kerstsfeer beleving. Zo heeft u telkens ruim vrije tijd bij grote attracties en biedt de chauffeur u een geweldig mooie programma. U heeft o.a. veel vrije tijd bij de in kerst versierde warenhuizen Harrods en Selfridge als ook in de bruisende winkelstraten Regent Street en rondom Picadilly Circus.

Avondbustour gebouwen met kerstverlichting

Absoluut hoogtepunt tijdens uw kerstshoppen Londen busreizen is de kerstverlichting bustour Londen. Onze ervaren Londen buschauffeur verzorgt een attractieve tour langs de sfeervol versierde gebouwen en warenhuizen

Gratis Londen map met korting

Bij alle Londen kerstshoppen busreizen van C&O Travel ontvangt u een gratis map met plattegrond en voucher welke recht geeft op een 20 procent korting bij diverse restaurants en attracties in Londen.

Kerstshoppen voor groepen geheel op maat

Mocht u interesse hebben in een groepsreis Londen, neem dan contact op met onze Londen kenner Tessa Schmitz. Tessa maakt uw Londen kerstprogramma geheel op maat.